Blog

Activiteiten

Eerste borrel

                                Wauw wat hebben we genoten van onze eerste borrel! Na het eten en het lasergamen barste het feest los op de huifkar. Er werden veel shotjes gedaan en er werd luidkeels meegezongen met de muziek. Toen de huifkar bij Plato stopte stonden de Lijsters al klaar voor de cantus en uiteindelijk hebben we samen de VHZ uitgespeeld. Het was een geslaagde avond en we kijken nu al uit naar onze 2de borrel!

Activiteiten

MD weekend

Voordat we begonnen aan de drukke sjaarsperiode zijn we afgereisd naar Limboland voor het MD weekend! De eerste avond is Karlijn oud-lid geslagen na een quiz over burgelijkheid. De volgende dag zijn we met z’n alle gaan klimmen in een klimhal, er werden angsten overwonnen en klimtalenten ontdekt. In de avond hadden we een wijnproeverij op locatie waar we genoten hebben van vele soorten wijn en rosé’s. Het was een heerlijk chill weekend

Activiteiten

CDT + Borrel Lijsters

Waar we vroeg begonnen met een borrel met de Lijsters inclusief een culinair ontbijtje knak, zijn we doorgegaan naar het zonnige groesbeek om te genieten van CDT19. Mannen bedankt!

Activiteiten

DOT. Skate Fever

Een nieuwe activiteit bij Plato, en dit keer was het dan de DOT. Skate fever. Natuurlijk moesten deze klungelige bambi’s zich ook op glad ijs begeven en moesten wij die rollerskates ook even uitgebreid uittesten.
Het was een geslaagde avond en wij kijken iig al uit naar de volgende editie!

Activiteiten

MD datediner

Wat hebben we ook dit jaar weer genoten van het date diner en van alle overheerlijke tapas gere chtjes! MutZen bedankt!